Két sérült, teljes útzár: felborult az autó

A baleset háromnegyed 6 előtt történt néhány perccel Böhönye mellett, a 61-es főúton. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat visszafordítják Böhönye, illetve Nagybajom irányába.

Frissítés: A balesettel érintett útszakaszon 18 óra 13 percig teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg rendőri irányítás mellett félpályán halad. A rendőrség továbbra is kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás van érvényben Böhönye és Nagybajom között – közölte a hírt a rendőrség.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. február 2-án 17 óra 41 perckor a 61-es számú főútvonal 149. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – egy gépkocsi lehaladt az úttestről, és felborult. A baleset következtében ketten sérültek meg, orvosi ellátásuk jelenleg is folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat visszafordítják Böhönye, illetve Nagybajom irányába.

(A nyitókép illusztráció)

Megosztás