Mégis kinyit a csokonyavisontai fürdő

A község önkormányzata tegnap az érintett felekkel tartott egyeztetés után úgy döntött, hogy húsvétra mégis kinyit a fürdő az ünnepekre. Abban bíznak, hogy a későbbiekben is biztosítani tudják a folyamatos üzemeltetést.

Miután a létesítményt üzemeltető Thermál-Fürdő Kft. honlapján váratlanul megjelent, hogy április 13-tól határozatlan ideig zárva tart a fürdő, tegnap az önkormányzat képviselő-testülete „az érintett felekkel történt egész napos egyeztetés után arra a döntésre jutott, hogy a fürdő zavartalan működtetését biztosítja, így az nyitva tart a húsvéti ünnepek alatt.” A hivatalos közleményben hozzátették: a korábban bejelentett fejlesztések és bővítések előkészítése tervezett ütemben halad.

Harasztia Attila polgármester egyelőre annyit mondott kérdésünkre, hogy a zárt ülésen elhangzottakról egyelőre nem közölhet részleteket, azokról a jövő heti ülésüket követően tud tájékoztatást adni.

Abban egyetértés van a település vezetői, az üzemeltető cég, az üdülőterületen lévő nyaralók és vendéglátóhelyek tulajdonosai között, hogy mindenkinek a működés fenntartása az érdeke. Bíznak benne, hogy hamarosan megnyugtatóan rendezhető lesz a fürdő helyzete. Hogy miként, az remélhetőleg rövidesen kiderül.

Megosztás