Megszökött egy fogoly, körözik a somogyi rendőrök

Eltávolította lábáról a nyomkövetőjét, majd a házi őrizetből ismeretlen helyre távozott a 49 éves siófoki férfi. A felkutatása eddig nem vezetett eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.

A Siófoki Rendőrkapitányság eljárást folytat fogolyszökés miatt Sütő Csaba ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi 2019. február 18-án a házi őrizet helyéül kijelölt siófoki tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.

Sütő Csaba 178 centiméter magas, rövid fekete hajú, kék szemű. Szökésekor kékesszürke dzsekit, sötétkék farmernadrágot, piros pólót, szürke pulóvert és világos sportcipőt viselt.

A Siófoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett is, tegyen bejelentést a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjánál a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megosztás