Rejtett kamerával kukkolta a nőket a szállásadó

Az 51 éves férfi apartmanokat adott ki a Balatonon, ám közben a fürdőszobákba rejtett kamerákkal megleste és rögzítette a hölgyvendégeket. Nem tudni, mióta kukkolt, de tegnap két huszonéves lány lebuktatta.

A fiatal lányok a Soundra érkeztek, és Balatonbogláron béreltek szobát a szóban forgó apartmanházban. Az esti zuhanyozás közben vették észre a mélyedést a fürdőszoba falában, így bukkantak rá az egyik rejtett kamerára.

Ők tettek bejelentést a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába tegnap, hogy a balatonboglári apartmanház egyik kibérelt lakásának fürdőszobafalában kamerát találtak. A helyszínre kiérkező rendőrök a ház szervízfolyosóján elfogták az 51 éves férfit, akit előállítottak a Fonyódi Rendőrkapitányságra tiltott adatszerzés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a házkutatás alkalmával több helyen rejtett kameráknak kialakított üregeket találtak, számítástechnikai eszközöket, adathordozókat és mobiltelefonokat foglaltak le. Információink szerint a férfi bevallotta tettét.

(A nyitókép illusztráció)

 

Megosztás