Rendszeresen közösült 13 éves „barátnőjével”

A Kaposvári Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat azzal a 20 éves fiúval szemben, aki rendszeres szexuális kapcsolatban volt egy 13 éves lánnyal.

A Kaposvári Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat azzal a 20 éves fiúval szemben, aki annak ellenére folytatta szexuális kapcsolatát a sértettel, hogy tudomására hozták azt, hogy a lány nem töltötte be 14. életévét.

A vád lényege szerint a vádlott 2019-ben ismerkedett meg a 2007 februárjában született sértettel, akivel 2020 februárjától párkapcsolatot létesített.

2020 májusától a lány beleegyezésével rendszeres szexuális együttlétekre is sor került közöttük Kaposváron, mivel a sértett alkati tulajdonságai alapján elhitette a fiúval, hogy elmúlt 14 éves.

A sértett édesanyja azonban hamarosan tudomást szerzett lánya kapcsolatáról és felhívta a vádlott figyelmét arra, hogy a sértett – aki később ugyancsak bevallotta barátjának, hogy hazudott az életkoráról – csak 13 éves. A fiatal férfi ezzel mit sem törődve továbbra is rendszeresen közösült barátnőjével.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában – tárgyalás mellőzésével -végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

(A nyitókép illusztráció).

Megosztás