Tetten érték a pénztárcatolvajokat

Több tolvajt fogtak el a hétvégén. Először gépkocsiból tulajdonítottak el egy pénztárcát. Egy másik esetnél pedig a kaposvári rendőrség fülelt le egy helyi lakost.

Az első ügy adatai szerint 2018. október 29-én egy férfi tett feljelentést arról, hogy Balatonberény külterületén a lezáratlan gépkocsijából ismeretlen személy eltulajdonította a pénztáráját a benne lévő készpénzzel együtt. A rendőrök a helyszíni szemle adatai, valamint a beszerzett információk alapján azonosítottak egy fenékpusztai lakost, akit a tegnapi nap folyamán elfogtak és előállítottak a Balatonkeresztúri Rendőrőrsre. Lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 25 éves férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és részletes beismerő vallomást tett.    

A következő eset 2018. november 4-én délután történt. Egy férfi értesítette a rendőröket arról, hogy egy kaposvári panzióból egy hölgy, akit nemrég ismert meg eltulajdonította a készpénzét. A sértett az elkövető után ment, akit miután utolért kérdőre vont és visszakérte a pénzét. A 31 éves helyi nő a kiérkező járőrök előtt visszaadta a sértettnek a pénzt és elismerte a bűncselekmény elkövetését.  A rendőrök a nőt elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

A kép illusztráció.

Megosztás