Törtek az autók Somogy útjain

Három tűzeset, hét műszaki mentés. Ajtófelnyitáshoz kérték a rendőrök és a mentők is a somogyi tűzoltók segítségét kedden, ám a legtöbb esetben balesetekhez kellett vonulniuk az egységeknek. Képgalériával!

Ráfutásos balesethez riasztották a kaposvári hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi mobil labort kedd reggel. Kaposfő külterületén egy tartályos tehergépjármű és egy személygépjármű ütközött össze. A személyautó utasait a mentők kórházba szállították. A tűzoltók sugár fedezete mellett áramtalanították a sérült járművet.

A lekaszált fű kapott lángra Zselickislak szőlőhegyén. A mintegy 300 négyzetméteres területen terjedő lángokat sikerült a kaposvári tűzoltóknak kéziszerszámokkal megfékezni, mielőtt azok elérték volna a szomszédos telkeet.

Műszaki meghibásodás miatt árokba hajtott egy nyerges vontató Nemeskisfaludnál. A baleset következtében a jármű üzemanyagtartálya megsérült, a benne lévő mintegy 300 liter gázolaj az úttestre folyt. A böhönyei önkormányzati tűzoltók sugárfedezet mellett áramtalanították a kamiont és egy sánccal megakadályozták a gázolaj szétfolyását.

Villanyoszlopnak csapódott egy autó a 7-es főúton, Balatonföldvár belterületén. A siófoki hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentési munkálatokat.

Megosztás