Traktorba rohant az autó

Hátulról csapódott egy személygépkocsi a traktorhoz kapcsolt tárcsának tegnap este Csurgó és Berzence között. A balesetben egy ember megsérült, őt kórházba szállították a mentők. Fotókkal!

Olvasónktól kaptuk a jelzést még tegnap, ezúton is köszönjük az információkat. A rendőrség ma délelőtt megerősítette a hírt, és több helyszíni felvételt is küldött a balesetről. Mint emlékezetes, október 30-án egy Suzuki csapódottneki hátulról egy kerti traktornak Segesd közelében. Szeptember végén pedig Nagyatádon ütközött neki a szembejövő traktor eketárcsáinak egy Opel Corsa. Vagyis több lassú jármű is részese volt néhány hét alatt balesetnek a környéken. Érdemes tehát körültekintőbben közlekedni az utakon.

A tegnap esti esetről a rendőrség azt közölte: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. november 10-én 18 óra körül egy személygépkocsi vezetője a 6819. számú úton Csurgó irányából Berzence irányába közlekedett, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – nekiütközött a vele azonos irányába haladó traktor hátsó részének (a traktorhoz hozzá kapcsolt tárcsának). Az ütközés következtében a mezőgazdasági vontató a menet irány szerinti jobb oldali árokba, még a gépkocsi a bal oldali árokba csapódott. A baleset következtében a lassú jármű sofőrje – az elsődleges adatok alapján – nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, ezért a mentők kórházba vitték A helyszínelés és a műszaki mentés idején, a forgalom félpályán, rendőri iránytás mellett haladt.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 

Megosztás