Valentin napon már nem osztogatják a kábítószert

Három kábítószerterjesztő nőt hallgattak ki gyanúsítottként a Kaposvári Rendőrkapitányságon. Pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének gyanújával folytatnak ellenük büntetőeljárást.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőket a nyomozók 2019. február 13-án hajnalban elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki – írta a polce.hu.

Szív alakú dobozban, a fagyasztott húsok közül került elő a házkutatás során 109 gramm fehér, por állagú kábítószer, mintha csak a Valentin napra készültek volna. A Kaposvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy mezőcsokonyai, valamint két csökölyi asszony ellen.

Boldog Valentin napot!
Boldog Valentin napot!

A nyomozás eddigi adatai alapján a három nő anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen értékesített új pszichoaktív anyagot különböző összegekért. A hatóság tagjai az eljárás során készpénz és pszichoaktív anyagokat foglaltak le. A vásárlók körének feltérképezése jelenleg is folyamatban van.

Készépnzt is lefoglaltak a rendőrök
Készépnzt is lefoglaltak a rendőrök

A rendőrök a 28 éves B. Nikolettet bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A 24 éves és a 48 éves csökölyi gyanúsítottak az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

Fotók: police.hu

Megosztás