Zaklatással, fegyverrel való visszaéléssel, garázdasággal is vádolják a fiatalt

A 18 éves férfit a napokban egy üveg bor és készpénz lopása miatt fogták el a marcali rendőrök. Az elmúlt fél évben számos bűntettet beismert: például kerékpárlopást, garázdaságot, illegális lőfegyvertartást, zaklatást.

Szerdán az esti órákban egy férfi otthonából kézpénzt és egy üveg bort loptak el – tett feljelentést a sértett a Marcali Rendőrkapitányságon. A beszerzett adatok alapján az egyenruhások azonosítottak egy helyi lakost, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A 18 éves férfi a rendőrök előtt már nem volt ismeretlen. Több folyamatban lévő nyomozásban is gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók május óta, vagyis csupán fél év alatt számos bűntettet hajtott vére. Bűnlajstromában szerepel üzletszerűen elkövetett kerékpárlopás, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés, zaklatás és kilenc gépkocsi gumijának kiszúrása. A gyanúsított ezeket mind beismerte.

A rendőrkapitányság munkatársai az ügyeket egyesítették, O. Máriót őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartoztatásának indítványozására.

Forrás, fotók: Police.hu

Megosztás