2023. Március 22, Szerda
Beáta, Izolda napja

Nagyatádi Városi Televízió

A Nagyatádi Városi Televízió (NVTV) 1996-ban alakult, 2009. óta a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ intézményi keretein belül működik. 2014-ben a felújított művelődési központban kapott helyet a televízió, egy évvel később pedig új stúdiót avattak a munkatársak.

2017 őszén átalakult a stáb, és jelentős műszaki fejlesztések valósultak meg a tévénél. Ennek köszönhetően az NVTV műsorait is 16:9-es képarányban láthatják a nézők. Hamarosan a műsorstruktúra is átalakul.

Jelenleg öt főállású munkatársa van a televíziónak, akik heti egy órás magazinműsort készítenek, továbbá néhány nagyobb városi ünnepséget, a képviselő-testület üléseit vagy éppen az országos triatlonversenyt közvetítik élőben vagy felvételről. Ezenkívül természetesen a képújság oldalain találnak a nézők közérdekű információkat, programokat és hirdetéseket.

Az NVTV adása egyelőre Nagyatád 2300 valamint a kistérség 1500 háztartásában fogható.

Ez a stáb indította el Nagyatád első hírportálját is egy facebook-oldallal kiegészítve: ez elsősorban helyi és megyei hírekkel, videókkal, programokkal és néhány más tartalommal jelentkezik.

  

Vissza az előző oldalra