hirdetés
2023. Február 08, Szerda
Aranka napja

Atád Cafe Szerző: Katona József | 2018-02-05 15:05:43 | Címkék: atád cafe, heti jegyzet, nagyatád

Új hét, fője is van, keddje is lesz, a többit meg majd meglátjuk. Már a sírhelyek megváltását is eltörölnék, 10-20 százalékos béremelés jön, lesz itt minden, habzsi, dőzsi, dáridó, és, persze, még szigorúbb Stop Soros.

Mottó: „Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Kicsit álmosan, didergősen, de azért elindult. Új hét, fője is van, keddje is lesz, a többit meg majd meglátjuk.

A kutatások immár nyilvánvalóvá tették: az alkoholhoz és droghoz hasonló kémiai függőséget okozhat a közösségi média, az úgynevezett alfa generáció (a 2010 után születettek) sokszor már nem is érzékeli az online és offline világ közötti különbséget. Ők a digitális bennszülöttek. Egy 2017-es uniós felmérés szerint az Európai Unióban Magyarországon használják a legtöbbet a közösségi médiát az emberek. Zárójelben: néhány országban már leszoktató táborokat is szerveznek a függő fiataloknak.

A következő négy évben is kaphatnak prémiumot a nyugdíjasok, jelentette be (immár másodszor) a minisztérium, a 25 év alattiak munkába állását fejenként 1 millióval támogatná a kormány, sőt, már a sírhelyek újramegváltását is eltörölnék, 10-20 százalékos béremelés jön szinte minden ágazatban, lesz itt minden, habzsi, dőzsi, dáridó, és, persze, még szigorúbb Stop Soros.

Miniszterek, államtitkárok és egyéb funkcik anyósai, szomszédai és egyéb, példátlanul tehetséges ismerősei nyernek nyakra-főre rongyos néhány százmilliós pályázatokat, és még vannak, akik kétségbe merik vonni a magyar emberek genetikusan megalapozott zsenialitását! Hát hol tudnak még sík vidéken bruttó 4,5 milliárd forintból felhúzni cakumpakk egy autópályát?

Bezár néhány Coop, sőt, talán pár Tesco is az újabb hírek szerint (ennyit a minimálbér-emelés gazdasági megalapozottságáról), viszont csökkent a tojás ára a Lidl-ben + bruttó 3, ill. 2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj ára szerdától. Hogy még valami jót (és helyit is) mondjunk: a hétvégén sportbál, viszont az Acoustic Classroom koncertje elmarad (nem mellékesen Hajdú Virággal és Vránics Ildikóval a fedélzeten).

Aztán, hogy pártsemleges területre evezzünk, szerdától újra jelzik nekünk/felénk előre a havat, ami lassan olyan lesz, mit Colombo felesége.

Szép hetet mindenkinek, ne nézzenek tévét, inkább olvassanak! Tudják, Esterházy (bizonyos szint alatt/fölött).

Atád Cafe
Atád Cafe

Vissza az előző oldalra