Csütörtökön öt filmet vetítenek Nagyatádon

Újra lesz mozi Nagyatádon. Délelőtt a gyerekek örülhetnek, délután pedig az elmúlt időszak sikerfilmjeit vetíti a Mozgó Mozi csütörtökön a kulturális központban.

Délelőtt 10 órakor lesz az első vetítés, Wonka című filmet áthatja a közönség. A filmről bővebben ide kattintva lehet olvasni.

Déltől a Walt Disney Animation Studios fennállásának 100. évét ünnepli idén a Kívánság című vadonatúj animációs filmmel, amely felteszi a kérdést: Hogyan keletkezett a hullócsillag, ami oly sok Disney-figura kívánságát teljesítette? Rosas varázslatos királyságának lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. Mikor a szükség órájában az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Ketten együtt fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék Asha lakóhelyét és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes – írja a port.hu.

Ezt követően Az éhezők viadala franchise előzményfilmjét mutatják be, amely az eredeti trilógia előtt 64 évvel játszódik.

Nem sokkal délután 5 óra előtt A lápkirály lánya című filmet mutatják be, amely Karen Dionne azonos című regényének feldolgozása.

Este 7-kor pedig Napóleon – erőteljes művészi szabadsággal kezelt – életét láthatjuk Ridley Scott rendezésében.

Jegyeket aznap helyszínen, illetve a www.mozgomozi.hu oldalon bármikor lehet vásárolni.

(Kiemelt kép: depositphotos.com)

Megosztás