Hamar gólokra váltotta a mezőnyfölényét az NFC, az RKC vereséget szenvedett

A vármegyei első osztály 23. fordulójában a hetedik helyen álló Somogysárd látogatott Nagyatádra. A férfi kézilabdacsapat a Budai Farkasok korosztályos csapatát fogadta a sportcsarnokban.

Nagyatádi FC – Somogysárdi SE 7:0 (4:0) Gólszerzők: Dekanics Márk (3), Vukan Nikolic, Horváth Péter, Juhász Ákos (2)

A Somogysárd csapatát fogadták a mieink a vármegyei első osztály 23. fordulójában szombaton délután. A verőfényes napsütésben lejátszott találkozón már korán, a 5. percben előnybe kerültek a nagyatádiak, a csapatkapitány Dekanics Márk révén. Nem sokkal később büntetőből szintúgy ő volt eredményes, majd Horváth Péter a félidő közepén egy szép szólót követően három gólra növelte a nagyatádi előnyt. A játékrész vége előtt nem sokkal Vukan volt eredményes.

A második játékrészben változatlanul mezőnyfölényben játszottak a mieink. Húsz perc elteltével újabb büntetőt ítélt meg Dr. Hegedűs István Dániel játékvezető a Nagyatádnak, amelyet újfent Dekanics értékesített. Az utolsó tíz percre pedig újabb két gól jutott, a csereként beállt Juhász Ákos 5 perc alatt kétszer is bevette az ellenfél kapuját, ezzel beállítva a 7-0-ás végeredményt.

A következő fordulóban Marcaliban vendégeskednek a nagyatádiak.

Nagyatádi RKC (férfi) – Budai Farkasok-Rév U21 33:44 (18:20)

A kézilabda NB 2 alsóházi rájátszásában a budaörsi Budai Farkasok-Rév Group gárdáját látta vendégül a Nagyatádi RKC. A első félidőben csaknem negyven gól esett, de ekkor még csak két gól volt a különbség a vendégek javára. A második félidőben azonban a budaörsiek egyre nagyobb előnyre tettek szert, végül tizenegy gólos győzelemmel távoztak Nagyatádról.

A következő hétvégén mindkét nagyatádi kézilabdacsapat hazai pályán játszik. A nők a Ferencváros U21-es csapatát fogadják, míg a férficsapat a Műegyetem gárdáját látja vendégül.

Megosztás