Férfi divat – fedezze fel új tendenciáinkat!

A férfias lábbelik széles spektrumot járnak be. Ugyan egyes ősrégi vélekedések szerint az erősebbik nem tagjainak legjobban a zárt cipők állnak, még nyáron is, ám ez az elképzelés immár idejét múlta. (x)

Szandálok, papucsok, sportcipők, és speciális lábbelik egyaránt férfias jellemvonásokat testesítenek meg. Amikkel érdemes élni!

Hol kezdődik a cipődivat?

férfi divat a lábbelik világát is áthatja. A trendi kiegészítők természetesen nemcsak esztétikumukkal hívják fel magukra a figyelmet. A praktikusság is előtérbe kerül, ami egyébként a támogató komfortérzet megalapozója. Ha jó a közérzeted, ha a lábaidat nem szorítja vagy töri a cipő, s szinte légiesen könnyedek a lépteid, akkor úgy érezheted tiéd a világ. Jogosan. Ellenkező esetben, viszont trendi kisugárzás ide, vagy oda nem élheted át a stílusosság előnyeit, mert ha minden centiméter megtétele nehézséget jelent, akkor képtelenség a pozitív fókuszt fenntartani. Magyarul a cipővásárlás nem alapulhat kompromisszumokra. Ahol a köztes megoldások jutnak főszerephez, ahol a dönt
ések bizonytalanságból születnek, ott az elégedetlenség és főleg a csalódottság jóformán száz százalékos biztonsággal borítékolható. Miért szaladnál be önként ebbe a zsákutcába? Hiszen ha nem érzed jól magad a bőrödben és a cipődben, vagy ha a csalódottság nyomasztó légköre nem ereszt, akkor úgyis újabb vásárlásra adod a fejed. Ezt a kört egy az egyben megspórolhatod, ha már eleve olyan modellre voksolsz, ami hiánytalanul, minden igényednek megfelel.

A nyári hónapok slágervariációi a papucsok, a szandálok és természetesen a sportcipők. A félcipők inkább az őszi-téli időszakban keresettek. Sportosabb és elegánsabb verziókat egyaránt találhatsz a palettában, tehát bármilyen öltözködési stílushoz hozzáigazíthatod a választásodat.

A vízi cipők is figyelmet érdemelnek, ha tengerparti vagy strandolós nyaralást tervezel, akkor nem érdemes kihagyni őket a bőröndből vagy utazótáskából. A lábujjaid és talpaid védelme mindennél fontosabb, márpedig a homokba süllyedt kagylók, kövek bőven okozhatnak negatív és fájdalmas meglepetéseket, ha nem húzol nyúlcipő helyett vízi lábbelit.

Mi jut először eszedbe, ha azt hallod deszkás cipő?

Ha előítéletek ugranak be, akkor itt az idő, hogy elengedd őket. Ezek a lábbelik ugyanis jóformán sporteszközök. Speciális kialakításuk csillapítja a rezgéseket, csúszásmentes talpfelületet biztosít és persze mindenkor kényelmes viseletet garantál. A sportolásra szabott tulajdonságokon túl a divatos megjelenés is hozzátartozik a kategóriában szereplő termékekhez. Pontosan ezért döntenek sokan úgy, hogy bár nem gördeszkáznak, ám a hétköznapokban örömmel hordják a deszkás lábbelit. Mert menő, szemre való, ja és maradéktalanul komfortos.

Hogy mire érdemes odafigyelned a konkrét modell kiválasztásánál?

Így válaszd ki a tökéletes deszkás cipőt gördeszkázáshoz és a hétköznapokra! A stramm, strapabíró kivitel, a csúszásmentes talpborítás, az erőteljes, ellenálló felsőrész, és nyilvánvalóan a divatos kisugárzás irányadók. A magas szárú variációk főként ténylegesen deszkás sportolóknak ajánlható, míg a hétköznapokban a hagyományos fazont hirdető kollekciók aratnak. A gördülékeny, kényelmes, stabil járás ilyen feltételekkel nem szenvedhet csorbát!

(Szponzorált cikk)

Megosztás