Mindhárom nagyatádi csapat győzni tudott a hétvégén

Rangadót játszott az NFC szombaton délután a Kadarkút otthonában, amelyet Fazekas Ádám mesterhármasa döntött el. A kézilabdacsapatok itthon és idegenben is győzni tudtak.

Kadarkút KSK – Nagyatádi FC 0:3 (0:1) Gólszerzők: Fazekas Ádám (3)

A Kadarkút otthonában lépett pályára az NFC szombaton. Legutóbb éppen a Kadarkút tudta legyőzni a mieinket, bár ennek már jóideje, hisz azt a mérkőzést október 21-én játszották a felek. Azóta a Nagyatád nem talált legyőzőre. Fél óra játék után Fazekas Ádám talált be a vendéglátók kapujába, és ez az első játékrészben nem is született több gól. A második félidőben aztán Fazekas két újabb góllal döntötte el a mérkőzést. 

Érdekesség, hogy a harmadik találat volt az NFC 100. gólja a bajnokságban, ami a 16 kapott gól mellé mindenképpen szép teljesítmény. Négy fordulóval a vége előtt a mieink továbbra is vezetik a bajnokságot, a Balatonlelle hétvégi vereségének köszönhetően már kilenc ponttal. Ráadásul a hétvégén a tabella 12. helyén szerénykedő Barcs csapata látogat a Mudin Imre Sportcentrumba (május 4-én, 17 órakor), így egy esetleges győzelemmel a bajnoki cím sorsa is eldőlhet.

SZISE U21 – Nagyatádi RKC (nők) 21:31 (10:19)

A kézilabda NB 2 felsőházi rájátszásának aktuális fordulójában az utolsó helyezett, pont nélkül álló Szent István Sportegyesület korosztályos csapata fogadta a mieinket. A papírformának megfelelően a mienk végig vezetve, magabiztosan tudtak győzni idegenben, ráadásul a gólok tekintetében (a kapusokon kívül) csupán egyetlen mezőnyjátékosunk nem vette ki a részét a 31 találatból.

Május 4-én, a következő fordulóban a Csepel csapata látogat Nagyatádra. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Nagyatádi RKC (férfi) – Dunaharaszti MTK 34:32 (17:13)

A listavezetőt látta vendégül az RKC tegnap délután a sportcsarnokban. A múlt heti, Kalocsán elszenvedett vereség után a nagyatádiak meglepetésre győzni tudtak, és csupán egy pont választja el őket a bennmaradást jelentő helyezéstől. A 34 nagyatádi találaltból 21-et Bazsó Péter és Brezovszky Barnabás vállalt a meccsen.

A következő fordulóban az ötödik helyezett Budai Farkasok korosztályos csapatával mérkőznek meg a mienk Budaörsön.

Megosztás