2020. Szeptember 27, Vasárnap
Adalbert napja

A nagyatádi cégek a veszélyhelyzetben is rendben dolgoznak Szerző: Katona József | 2020-03-23 08:22:12 | Címkék: cégek, nagyatádi vállalkozások, ormai istván polgármester, termelés

Valamennyi nagyobb nagyatádi vállalkozás vezetője megerősítette: folyamatos megrendeléseik vannak, és megfelelő higiéniai intézkedéseket tettek – tájékoztatta ma az Atádhírt Ormai István polgármester.

- Mindenki dolgozik, folyamatos megrendeléseik vannak. Ugyanakkor mindenfajta óvintézkedést megtettek, amelyekhez a dolgozók rugalmasan alkalmazkodtak – sorolta a megbeszéléseken elhangzottakat Ormai István. - A nagyatádi vállalkozások belső protokollokat vezettek be a higiéniai előírások fokozott betartására, és a munkába járás megfelelő körülményeire is felhívták az alkalmazottak figyelmét. A külső kapcsolataikra külön hangsúlyt helyeztek mindenhol: az áruk ki- és beszállítása során nem érintkeznek közvetlenül a szállítókkal. Átmeneti területeket jelöltek ki erre a célra, tehát elkülönítették a saját területüket. Folyamatos a cégek belső kommunikációja, nincs sehol komoly fennakadás.

A határokon való nehezebb átjárás miatt természetesen lassabbá vált a külföldi áruszállítás, de más nehézség egyelőre nem adódott. Nagyatád polgármestere ezen vállalkozások vezetőivel beszélt: Büttner Kft., DEH Magyarország Kft., Bagó és Társa Kft., Novics Kft., Európa Pék Kft., Komplex-Újpesti Gépgyár Kft., Mez-Crafts Hungary.

Vissza az előző oldalra