Elrendelte a bíróság az atádi késelő letartóztatását

Az ittas férfi szúrása az izomszövetbe hatolt, szerencsére nem érintett létfontosságú szervet. Ám a gyanú szerint fennállt a súlyosabb sérülés bekövetkezésének reális lehetősége is.

A Nagyatádi Járási Ügyészség indítványt tett annak az 53 éves büntetett előéletű férfinak a letartóztatására, aki múlt hét szombaton késsel megszúrta a lakótársát.

A megalapozott gyanú szerint a férfi – aki ellen más büntetőeljárás is folyamatban van – és a sértett között 2020. május 2. napján a reggeli órákban szóváltás alakult ki az általuk közösen lakott házban, melynek során az ittas állapotban lévő gyanúsított indulatba jött és egy 15 cm pengehosszúságú csontozókéssel hátba szúrta a sértettet.

Az izomszövetbe hatoló, létfontosságú szervet nem érő szúrás a sértettnek könnyű sérülést okozott, azonban a gyanú szerint fennállt a súlyosabb sérülés bekövetkezésének reális lehetősége is.

A Kaposvári Járásbíróság a mai napon megtartott ülésén az ügyészi indítványnak helyt adott, és elrendelte a férfi letartóztatását.

Egy 15 cm pengehosszúságú késsel szúrt
Egy 15 cm pengehosszúságú késsel szúrt

 

Megosztás