2023. Szeptember 25, Hétfő
Eufrozina, Kende napja

Kipördült egy kamion a lábodi kanyarban Szerző: Herr Dávid | 2020-11-05 11:59:00 | Címkék: baleset, tetőcserép, kamion, nagyatád

Egy pótkocsis teherautó az esőtől síkos úton megcsúszott, és megpördülve az árokba borult a város határában. A sofőr nem szenvedett komolyabb sérülést. A műszaki mentés jelenleg is zajlik.

Nem sokkal 11 óra előtt történt a baleset az erzsébetpusztai kanyarban. Egy tetőcserepeket szállító pótkocsis teherautó sofőrje elvesztette az irányítást a jármű felett, feltehetően megcsúszott az esőtől síkos úton. Ennek következtében a teljes járműszerelvény megpördült, és a menetiránnyal szembeni sávba fordult át, ahol az árokba csapódott. Kész szerencse, hogy szemből nem érkezett ekkor másik autó. A kamion az oldalára dőlt, a szállítmány kiborult a töltésbe. Értesüléseink szerint a sofőr nem sérült meg súlyosan, őt a tűzoltók emelték ki kézi erővel a járműből.

Fotó: Röhrig Dániel
Fotó: Röhrig Dániel - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Jelenleg félpályás útlezárás mellett zajlik a közlekedés, ám a későbbiekben a műszaki mentés idejére az egész utat le fogják zárni.

Vissza az előző oldalra