hirdetés
2020. Szeptember 29, Kedd
Mihály napja

Nincs internet a Lát-Sat hálózatán Szerző: Katona József | 2020-04-22 17:42:17 | Címkék: internet-szolgáltatás, lát-sat, elhárítás, hiba, nagyatád

Valószínűleg elvágták a Lát-Sat Kft. Nagyatádra bejövő internet-kábelét. A cég munkatársai jelenleg is keresik a szakadás helyét. Holnapra ígérik, hogy sikerül kijavítaniuk a hibát.

Olvasóink hívták fel a figyelmet: nem működik a Lát-Sat Kft. internet-szolgáltatása Nagyatádon. A kábeltévé-csatornáknak is kb. csak a negyede látható.

Sikerült elérnünk a céget, arról tájékoztattak bennünket, hogy valószínűleg kábelhiba okozza a kimaradást. Az Ötvöskónyi felől bejövő kábelt szakíthatták el valahol, de egyelőre nem találják a helyszínt. Bonyolítja a helyzetet, hogy a két település között a vezeték átmegy az úttest alatt egyik oldalról a másikra. Jelenleg még azt sem tudják, a bal vagy a jobb oldalon kezdjék-e a földmunkákat. A szolgáltató munkatársai folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán, egyelőre csak holnapra merik ígérni a helyreállítást. Addig az előfizetők megértését és türelmét kérik.

A Lát-Sat Kft.-nek csaknem 40 településen több ezer előfizetője van.

Vissza az előző oldalra