Pályázatot ír ki a város a Park Hotel és Étterem üzemeltetésére

A bérleti jog 10 évre szól, a havi díj, ill. több pályázó esetén a licit alapja havi 400 ezer forint. A bő ezer négyzetméter hasznos alapterületű ingatlanban továbbra is szálláshelyet és éttermet lehet üzemeltetni.

Mint azt augusztusban megírtuk, a Park Hotel és Étterem október végén bezár, az üzemeltetője kezdeményezésére a tulajdonos városi önkormányzat közös megegyezéssel megszünteti a bérleti jogviszonyt.

Az októberben fennálló bérletidíj-tartozás – mintegy 2,5 millió forint – fejében az önkormányzat átveszi és beszámítja azokat a  szobai berendezéseket és légkondicionáló készülékeket, amelyek a bérlő tulajdonában vannak. Az elszámolással együtt pedig meghirdeti az 1032 négyzetméter hasznos alapterületű, három szinten elhelyezkedő szálláshely és étterem bérleti jogát 10 évre nyílt pályázati eljárás keretében.

Az ingatlan kiinduló bérleti díja havi nettó 400 ezer forint, amely több pályázó esetén egyben a pályázati licit alapja is. Az ingatlan több időpontban is megtekinthető, a részletes pályázati anyag pedig a polgármesteri hivatalban vehető át.

Fotó: Röhrig Dániel
Fotó: Röhrig Dániel

 

Megosztás