Rázkódtak a lelkek Kitti temetésén

Menyasszony. Leány. Jó testvér. Barát. Várandós anya. Ez mind Zámbó Kitti volt, akit két hete szombaton elgázolt egy autó Segesden. Múlt kedden hunyt el. Tegnap helyezték örök nyughelyére a segesdi temetőben.

A hétköznapok sűrűjében sokszor elfelejtjük, milyen törékeny is egy emberi élet. Elég egy figyelmetlen lépés, és megszűnik minden szívdobbanás, minden e világon töltött idő.

Segesd már tíz napja gyászolja Zámbó Kittit. A múlt héten hunyt el gyermekével a szíve alatt egy baleset következtében. 20 éves volt. A vőlegénye két héttel ezelőtt jegyezte el. Egy boldog élet ígérete veszett oda. Jegyese az ujjára szerette volna húzni a gyűrűt, mielőtt örök búcsút vett tőle.

Tegnap délután helyezték Kittit végső nyughelyére a segesdi Mária temetőben. Száznál is többen kísérték utolsó útjára, virágcsokrok, koszorúk tucatjait helyezték kegyeletük jeléül a sírjára. Búcsúzott tőle 10 testvére, szülei, családtagjai, vőlegénye, barátai és az egész falu. Ahogy a szertartásvezető mondta: ő most már őrangyalként vigyáz a családra. 

Bár idelent tehetné még…

Sokan kísérték el Kittit végső útjára
Sokan kísérték el Kittit végső útjára

A képek a család hozzájárulásával készültek.

Fotó: Röhrig Dániel

Megosztás