Vannak még csodák: Boti repül Párizsba!

Máris felajánlotta valaki, hogy teljesíti a 12 éves nagyatádi fiú legnagyobb kívánságát. Boti a súlyos izombetegsége miatt kedvét vesztette. Ezért hozta létre édesanyja az „Adj te is egy boldog percet Botinak” oldalt.

Mint azt láthatták az Atádhír olvasói, a Duchenne-féle izomdystrophiában szenvedő Botinak egyre többen ajánlották fel, hogy szereznek számára egy felejthetetlen élményt. A néhány napja készült riportban stábunknak Boti elárulta: a legnagyobb vágya, hogy eljusson Párizsba. Az édesanyja ma hívta fel a szerkesztőségünket a jó hírrel: Boti Párizsba megy!

 

Mint kiderült, egy neve elhallgatását kérő régi barátjuk ajánlotta fel az álomutazást.

Ő a Budai Gyermekkórházban dolgozott, ahova tíz éve járunk rendszeresen kezelésekre – mesélte Ibolya, Boti édesanyja. – Annyit kérdezett csak, mi lesz Zsoltival? Mondtam neki, ha csak ketten mehetünk, akkor ő itthon marad. Aztán kérte az adatokat, a hétvégén pedig egyszer csak jött az e-mail az Air France-től a három repülőjeggyel. A jótevőnk telefonon annyit mondott: mutassam meg Botinak, és mondjam meg neki, hogy igenis, vannak még csodák!

A titokzatos jótevő kísérőről is gondoskodott a család számára, egy kint élő fiatal magyar hölgy fogja kalauzolni őket a fények, a szerelmesek és a divat fővárosában. Miután leszállnak a Charles de Gaulle repülőtéren, a három nap során megtekintik a Notre Dame székesegyházat, majd Mona Lisa mosolyát a Louvre-ban, sétálnak a festői Montmarte-on, és természetesen megcsodálják Boti kedvencét, az Eiffel-tornyot.

– Amikor elújságoltam neki a jó hírt, az volt az első mondata: „Az a legjobb az egészben, hogy a Zsolti is jöhet.”

 

 

 

 

 

Megosztás