120 kW-os elektromosautó-töltőt helyeztek üzembe Nagyatádon

A Büttner Kft. telephelyén az új töltő 120 kW-os, így egy autó legfeljebb 120 kW-tal, két autó pedig egyenként maximum 60 kW-tal tölthető egyszerre

A 101 Grid egy újabb, éjjel-nappal elérhető elektromosautó-töltőt helyezett üzembe a nagyatádi Büttner Kft-nél. Az új töltő a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, így minden elektromosautó-tulajdonos számára kényelmes és gyors töltési lehetőséget kínál – írja az e-cars.hu.

Az üzemcsarnokok tetején kiépítették egy összesen 1 MWp teljesítményű napelemrendszert, ami az energiát biztosítja a töltőnek is. 

A töltő PayPass bankkártyaterminállal is használható (MasterCard és Visa kártyákkal), valamint mobiltelefonról is indítható a töltés, amelyet utólag lehet kiegyenlíteni utalással, vagy online bankkártyás fizetéssel.

Az új töltő 120 kW-os, így egy autó legfeljebb 120 kW-tal, két autó pedig egyenként maximum 60 kW-tal tölthet egyszerre. Az autók töltési lehetőségeit 400 amperes kábelek biztosítják mindkét oldalon, így minden autó kihasználhatja a töltő maximális teljesítményét.

A töltés díja 230 Ft/kWh.

(Fotó: evDirect)

Megosztás