36 ezernél is többen voltak nyáron a strandon

Volt olyan nap, amikor 1300 jegyet adtak el a városi strandon, de hétköznap félezres, hétvégén ezres nagyságrendben érkeztek a vendégek. Szeptember elsején nyit az uszoda.

– A tavalyihoz hasonlóan alakult a vendégszám, pedig az időjárás nem volt mindig kimondottan kedvező – összegezte a tapasztalatait Kolics Tamás, a Nagyatádi Fürdők igazgatója.

A horvát vendégek száma az előző nyárhoz képest emelkedett, a látogatók mintegy negyven százalékát ők tették ki.

A strand május végén nyitott, és tegnap fogadott utoljára fürdőzőket. Ez idő alatt a vendégszám meghaladta a 36 ezer főt, a legerősebb napon 1300-nál is több jegyet adtak el, de hétvégenként naponta ezren fordultak meg a medencékben.

A vezető elégedett volt azokkal a programokkal is, amiket nem tartoznak szervesen a mindennapokhoz. Háromszor volt éjszakai fürdőzés, az egyiken háromszáznál is többen voltak. Kéthetente vasárnaponként családi napokat szerveztek, ugrálóvárral, arcfestéssel, csillámtetoválással. Ezeket a többletszolgáltatásokat ingyen vehették igénybe a gyerekek. Péntekenként aquafitness volt az élménymedencében.

A 24 órás úszás is jól sikerült, összesen 416 kilométert úszott az 53 induló. Erről itt írtunk részletesebben.

Az uszoda szeptember elsején nyit. A nyitva tartás nem változott májushoz képest. Hétfőn, szerdán és pénteken reggel 6 és 8 óra között, valamint délután 1 és este 7 óra között várják a látogatókat. Kedden és csütörtökön délután 1 és este 7 óra között lehet az uszodát használni. Szombaton zárva lesz, vasárnap pedig reggel 7 óra és dél között lesz nyitva az épület.

Fotó: Ormai Bálint
Fotó: Ormai Bálint

Megosztás