40 gólt dobtak a női kézilabdások Hévízen

A Nagyatádi FC az újonc Öreglak otthonába látogatott, a férfi kézilabdásokhoz a PEAC csapata érkezett vendégségbe, a nők pedig Hévízre mentek a hétvégén. Összefoglaló a nagyatádi csapatok hétvégéjéről.

Öreglaki MEDOSZ SE – Nagyatádi FC 2:3 (1:2) Gólszerzők: Valkó Tibor Balázs, Virágh Krisztián; Jerkovic Marko (2), Dekanics Márk

Ebben a szezonban először lépett pályára az újonc Öreglak ellen az NFC, ugyanis az őszi mérkőzést nem játszották le, azaz automatikusan a nagyatádiaknak írták jóvá a három pontot. Az utolsó előtti helyen álló öreglaki gárda kétszer is egyenlíteni tudott a mérkőzésen, de a harmadik nagyatádi gólra már nem érkezett válasz a részükről. A győzelemmel az NFC továbbra is veretlenül áll az élen, és tizenhat pontos előnyben van a második Nagybajommal szemben.

A bajnokság állása:

Hévízi SK – Nagyatádi RKC (női) 33:40 (13:20)

A sereghajtó otthonába látogatott a Nagyatádi RKC női csapata szombaton. A fürdővárosiak dobták az első gólt, majd egy gyors egyenlítés után ki sem engedte a vezetést az atádi csapat, amit egészen a mérkőzés végéig nem engedett ki a kezéből. Az első félidőben hétgólos előnyt harcoltak ki a nagyatádiak, amit a meccs végéig tartani tudtak.

A bajnokság állása:

Nagyatádi RKC – PEAC (férfi) 34:36 (20:15)

Egészen a második félidő közepéig úgy tűnt, hogy a nagyatádi férfi kézilabdacsapat meglepetést okoz a vendégségbe látogató PEAC gárdájának. A tabella negyedik helyezettje egészen a második játékrész első tíz percéig gólhátrányban játszott a sportcsarnokban, majd a pécsiek először lefaragták a hátrányukat, majd megfordították a mérkőzést. A vezetést már nem engedték ki a kezük közül, és kétgólos sikerrel távoztak Nagyatádról.

A bajnokság állása:

(A nyitókép illusztráció.)

Megosztás