A fürdők új vezetője: Kolics Tamás

Zártkörű ülés keretében döntött az új fürdővezető személyéről csütörtökön a képviselő-testület. Öt pályázó közül a nagyatádi Kolics Tamás töltheti be az igazgatói posztot január 1-jétől.

Nagyatád Város Képviselő-testülete pályázatot hirdetett november elején a Nagyatádi Fürdők 5 évre szóló igazgatói megbízásának elnyerésére. A megbízás 2020. január 1-től kezdődik, és 2024. december 31-én szűnik meg. A pályázati feltételek között szerepelt egyebek közt a szakirányú felsőfokú iskolai vagy felsőfokú iskolai és legalább középfokú szakirányú végzettség. Ez lehetett műszaki, gépész, villamos, építő, épületgépész, fürdővezetői, vízgazdálkodási, egészségügyi, közgazdasági, rekreációs és turisztikai végzettség. 

A pályazati anyag kitért a munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatokra. Ezek az intézmény vezetése, irányítása, valamint a közalkalmazottak feletti munkáltatói jogok gyakorlása.

5 pályázó közül Nagyatád Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. december 12-ei zárt ülésén végül Kolics Tamást választotta ki a fürdők vezetésére. 

Kolics Tamás az Óbudai Egyetemen végzett gépészmérnök szakon, majd két év múlva szintén ott jelentkezett a vállalkozás-fejlesztés szakra a közgazdásági karon, és ott is szerzett diplomát. Jelenleg is a Budapesti Műszaki Egyetemre jár LEAN folyamatfejlesztő szakmérnök képzésre.

Az egyetem után Kolics Tamás a Büttner Kft.-nél dolgozott, majd egy saját vállalkozást indított 2009-ben. 2011-ben vásárolt egy üzletrészt a Rola Gépipari Kft.-ben. Igazgatói feladatait tehát január 1-jétől fogja betölteni.

Az Atádhír felkereste őt, és rákérdezett a fürdők vezetésére vonatkozó terveire.

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás