A hétvégén akár havazhat is

Pénteken és szombaton eső, vasárnap havas eső, hétfőn havazás is előfordulhat a megyében. A ködöt a vasárnap érkező viharos szél fújja ki a járásból.

Mediterrán ciklon hoz a következő napokra kiadós csapadékot, vasárnap pedig erős lehűlést és viharos szelet – írja az Időkép.

Pénteken kora reggel érkezik meg az a mediterrán ciklon, aminek következtében holnap kiadós esőre számíthatunk. Szombaton délelőtt nem lesz eső, de délután újabb csapadékhullám érkezik. Napközben 5-7 Celsius-fokra van kilátás, de éjszaka sem lesz sokkal hidegebb, fagypont fölött marad a hőmérséklet, 3 fokos maximummal.

Advent harmadik vasárnapján borult idő lesz, viharos széllel érkezik meg a lehűlés, éjszaka már nem megy fagypont fölé a hőmérséklet, napközben 3, éjszaka 0 fok lesz a járásban, havas eső, havazás is előfordulhat.

A következő hét eleje viharos szelet és hózáport is hozhat a térségünkbe, ráadásul éjszaka mínusz 4 Celsius-fokig csökken a hőmérséklet, de a hét közepére még ennél erősebb fagyot is jósolnak a meteorológusok.

idokep.hu
idokep.hu – A következő napok időjárása Nagyatádon

(Nyitókép: Röhrig Dániel)

Megosztás