A húsvét közösségi élményéből igyekszünk adni

Emberemlékezet óta nem fordult elő, hogy húsvétkor hívek nélkül maradtak volna a templomok, locsolás nélkül a lányok, kézműves foglalkozások nélkül a gyerekek és a népszokások felelevenítése nélkül a szülők, nagyszülők

Mindazokat a közösségi élményeket, amelyekből az idén kényszerűség folytán kimaradnak olvasóink és a Nagyatádi VTV nézői, igyekszünk feleleveníteni Önöknek. Húsvéti műsorunkban láthatnak tojásfestést, hagyományos ételek készítését, felelevenítjük a húsvéti népszokásokat, készítünk húsvéti díszeket, festünk tojást, és jelképesen meglocsoljuk a nagyatádi lányokat, asszonyokat. Vendégünk lesz Sándor László plébános, és Jakab László tiszteletes is megosztja önökkel ünnepi gondolatait.

A műsort ma este 18.00 órakor (és az ismétlések szokásos időpontjaiban) tekinthetik meg a nagyatádi tévében, valamint természetesen Youtube-csatornánkra és az Atádhírre is felkerül.

Ezenkívül húsvét vasárnap felvételről közvetítjük az istentiszteletet a nagyatádi református templomból (2020. 04. 12., vasárnap 10.15 óra), valamint a szentmisét a Nagyatádi Szent Kereszt Templomból (2020. 04. 12., vasárnap 11.00 óra).

Megosztás