A MOL Magyar Kupában lépett pályára az NFC

Rekkenő hőségben fogadta a MOL Magyar Kupa második fordulójában az egy osztállyal magasabban jegyzett ellenfelét ma délután a Mudin Imre Sportcentrumban a Nagyatádi FC.

Nagyatádi FC – Dunaföldvár SE 0:7 (0:3) Gólszerzők: Tóth Máté Zsolt (2), Bartha László (2), Urbán Péter, Károlyi Bálint, Pleszkán Tibor

A MOL Magyar Kupa második fordulójában az NB 3-ban szereplő Dunaföldvár csapatát fogadta a Nagyatádi FC ma délután 4 órakor. A rekkenő hőségben az első negyedórában még csak ismerkedtek egymással a csapatok, majd az ellenfél többször is veszélyeztetett, Paunovics Márkó bravúros védéseinek, illetve a felső lécnek köszönhetően nem született meg a Dunaföldvár első gólja. Az atádiak vezetőedzője a 17. percben kényszerű cserére kényszerült, Pati Milán egy belépőt követően megsérült, a helyére Csikós Ádám érkezett.

A vendégek helyzeteit követően rövid időre az NFC vette át az irányítást, egy kidolgozott támadást követően a lövés néhány centivel kerülte el a kaput. Ezt követően egy hazai szögletet után a dunaföldváriak kontrát vezethettek, amit góllal fejeztek be. Néhány perccel később megduplázta előnyét az ellenfél, szünetre pedig már háromgólos előny birtokában mehettek az öltözőbe felfrissülni. A szünet előtt még egy büntetőt is rúghatott a Dunaföldvár, ám ez kimaradt.

A második játékrészben a játék képe nem sokat változott, a hatvanadik percben Bartha László újra betalált, aki egyébiránt több száz mérkőzést játszott a NB 1-ben, egyebek között a Paks játékosaként. Az NFC rövid időn belül kétszer is helyzetbe kerül, de az ellenfél kapusa mindkétszer védeni tudott, így a mieink nem szereztek gólt.

A meccs utolsó tizenöt percében a Dunaföldvár még három gólt szerzett, beállítva ezzel a 0-7-es végeredményt. Ezzel a vereséggel a Nagyatádi FC elbúcsúzott a MOL Magyar Kupa idei küzdelmeitől.

Az NFC legközelebb szeptember 3-án, vasárnap lép pályára Segesden. A mérkőzés délután fél ötkor kezdődik.

Megosztás