A musical és az operett legjava Nagyatádon

Az előrejelzések szerint a hét végére már nyáriasra fordul az időjárás, így vélhetően az idei utolsó zenés nyári estét a turisztikai központ udvarán lehet megtartani, ahol Polyák Lilla és Homonnay Zsolt lépnek fel.

Holnaptól ragyogó napsütésre készülhetünk, és fokozatosan melegszik fel a levegő, csapadékra sincs kilátás, ezért a Zenés Nyári Esték programsorozat idei utolsó koncertje a turisztikai központ udvarán lesz szombaton este 9 órától, ahol Polyák Lilla és Homonnay Zsolt szórakoztatják a közönséget örökzöld musicalekkel és operett dalokkal.

Polyák Lilla húsz évig volt a Madách Színház színtársulatának tagja, ahol számos világhírű darabban játszott, többek között a musicalirodalom egy legfontosabb darabjában, az Anna Kareninában is . Jelenleg a Budapest Operettszínház tagja, ahol öt futó darabban is játszik. 2022-ben az évad musicalszínésze volt.

A kaposvári születésű Homonnay Zsoltot szintúgy a Budapesti Operettszínházban láthatja legtöbbször a közönség, ahol a világhírű operettek és musicalek főszerepeinek egész sorát elénekelte már. A Jászai Mari-díjas művész nemcsak Magyarországon népszerű, a világ számos országában lépett már színpadra.

Amennyiben az időjárás-előrejelzések mégsem helytállók, úgy az ingyenes programsorozat utolsó állomását – az előzőekhez hasonlóan – a kulturális központban tartják.

Megosztás