A nagyatádi sportok legjobbjai

Immár a 8. alkalommal megrendezett Nagyatádi Sportbálon idén is díjazták a kiemelkedően teljesítő atlétákat. Következzenek a legek legjobbjai!

Ismét elismerésben részesülhettek Nagyatád legjobb atlétái. A 2019-es Sportbálon összesen 53 versenyző-sportoló vehetett át kitüntetést. A tízezer fős „kis” városunk igazán büszke lehet arra, milyen sok sportágat űzünk, és hogy ezek közül milyen sokban jeleskedünk. Nagyatádon képviselteti magát a sakk, a judo, a karate, a triatlon, az úszás, az íjászat, a ritmikus gimnasztika, a lovassport, a kézilabda és még sorolhatnánk. Így aztán évről-évre, immár 8. alkalommal az egész város együtt ünnepli sportolóit, és teljesítményüket kitüntetéssel díjazzák. Minden sportág egyesületeiből a legjobb versenyzőket szólították színpadra, és persze idén is megválasztották az év legjobb felnőtt sportoló férfijét és nőjét, legjobb felnőtt csapatát, legjobb ifi versenyzőjét és legjobb ifi csapatát, valamint legjobb edzőjét is.

A legek legjobbjai az alábbi sportolók voltak:

Az év női sportolója: Dr. Kiss Euridiké – TRIATÁD

Az év férfi sportolója: Horváth Attila – Sakk

Az év csapata: Sakk Egylet Nagyatád

Az év utánpótlás lány sportolója: Finta Dóra – RKC

Az év utánpótlás fiú sportolója: Novográdecz Bence – Kötélugró

Az év utánpótlás fiú csapata: TRIATÁD gyermek csapat

(Kolics Máté, Illés Marcell, Tátrai Bendegúz)

Az év edzője: Tóth Gábor – TRIATÁD

A díjátadó ünnepséget követően Berkes Sándor táncoló csapata szórakoztatta a több százas vendégsereget, majd ezt követően elkezdődött az igazi báli hangulat. A mulatozás csak jóval éjfél után ért véget.

Tekintse meg a díjátadó ünnepségen készített fotókat!

Fotó: Kádas Áron

Megosztás