A pécsi egyetem kollégiumi helyeire pályázhatnak

Öt férőhelyre biztosít kollégiumi elhelyezést az önkormányzat az állandó nagyatádi lakhellyel rendelkező nappali tagozatos, egyetemi, vagy főiskolai képzésben résztvevő hallgatók számára.

Megjelent az ezzel kapcsolatos pályázati kiírás. Eszerint a kollégiumi felvétel iránti pályázatot az előírt jelentkezési lapon lehet leadni a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal (Baross G. u. 9.) I. emelet 117. szobájába 2020. augusztus 19-ig, ugyanitt a pályázati anyag is átvehető, illetve a honlapról (www.nagyatad.hu) is letölthető.

A hallgatónak elsősorban a főiskolai, egyetemi kollégiumba kell jelentkeznie, majd ha elutasítják, csak azt követően nyújthatja be pályázatát az önkormányzat férőhelyére. Javasoljuk, hogy a felvételi kérelem elutasítását fellebbezzék meg!

A pályázathoz mellékelni kell:

  • a Hallgatói Önkormányzat értesítésének másolatát a kollégiumi férőhelyre beadott jelentkezés elutasításáról,
  • a 2019/2020. tanév év végi tanulmányi eredmény igazolását, I. évfolyamos hallgatók esetében az eredményes felvételi értesítő másolatát,
  • az eltartó(k) 2020. I. félévi kereseti, jövedelmi igazolását, vagyonnyilatkozatát a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal által kiadott, vagy a honlapról letöltött formanyomtatványon.

A kollégiumi férőhely kérelmet elutasító és a fellebbezést elutasító határozatának benyújtására a fenti határidőt követően, pótlólag is van lehetőség. A többi igazolást azonban a kérelem leadási határidejéig szíveskedjenek benyújtani!

A pályázatokkal kapcsolatban érdeklődni lehet a 30/555-2253-as telefonszámon ill. a farkas.zoltanne@nagyatad.hu email címen.

Megosztás