Alulmaradt a Hőgyésszel szemben a csapatunk

Tegnap délután tartották a férfi NBII-es bajnokság 12. fordulójának nagyatádi mérkőzését a sportcsarnokban: a Hőgyész csapatát fogadta az RKC. Sajnos az vendégjátékosok felülkerekedtek csapatunkon.

Kemény meccset vívtak az atádiak tegnap délután a Hőgyészi SC ellen: már az első félidő végére viszonylag nagy előnyre tett szert a vendég csapat, a második félidő kezdetét követően 7 góllal vezettek. Ám játékosaink összeszedték magukat, és nagyon közel kerültek a kiegyenlítéshez. Azonban többszörösen is hátrányos helyzetben volt tegnap délután az RKC.

Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert a tabella 3. helyezettjével játszottunk, ráadásul négy játékost nélkülöznünk kellett sérülés és betegség miatt, ezért reális esélye a győzelemnek nem volt – nyilatkozta a vezetőedző, Takács László. – Ennek ellenére a fiúk keményen játszottak, és egy ponton a mínusz 7 gólos hátrányt le is faragták 2-re, addigra viszont elfáradtunk, és ezért alakult ki végül egy 6 gólos különbség. A jövőre nézve bizakodóak vagyunk a dunaújvárosi mérkőzéssel kapcsolatban, reméljük addigra ismét teljes állománnyal játszhatunk.

A 60. perc végére a hőgyésziek ismét növelték előnyüket és végül 30-24-re verték a hazaikat. A tegnapi meccset követően az RKC férfi csapata jelenleg a 8. helyen áll 6 ponttal az NB II-es bajnokság Dél-Nyugati csoportjában.

Megosztás