Az oltások idejére több szakrendelés szünetel Nagyatádon

Megkezdődött a tömeges oltási fázis több somogyi kórházban is. A vakcinára regisztráltak időpontot foglalhatnak az oltópontokon. A kínai Sinopharm készítményekkel oltanak most, a szakrendelés ez időre szünetel.

A Nagyatádi Kórház facebook oldalán tette közzé az alábbi bejegyzést április 23-án:

„Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy COVID elleni védőoltások miatt az alábbi szakrendelések szünetelnek. A betegek ellátását sürgősségi esetben természeten elvégezzük. Javasoljuk a szakrendelésekkel a telefonos konzultációt.

Április 26.
Szemészet szakrendelés
Fül-Orr-Gégészet szakrendelés
Onkológia Szakrendelés

Április 27.           
Traumatológia Szakrendelés
Onkológia Szakrendelés

Április 28.           
Reumatológia Szakrendelés

Április 29.
Kardiológia Szakrendelés

Április 30.
Szemészet Szakrendelés
Onkológia Szakrendelés
Kardiológia Szakrendelés
Traumatológia Szakrendelés
Belgyógyászat Szakrendelés
Reumatológia Szakrendelés”

Az Országos Kórházi Főigazgatóság által létrehozott felületen már időpontot is lehet foglalni az oltópontokon. Az oldalt az tudja igénybe venni, aki már regisztrált oltásért. A nagyatádi háziorvosoktól úgy tudjuk, a Nagyatádi Kórházban is zajlik a tömeges oltás, volt, akit telefonon értesítettek, hogy várják az oltóponton, mások már időpontfoglalással érkeztek a kórházba.

Jelenleg a kínai Sinopharm vakcinát adják be a háziorvosi rendelőkben és az oltópontokon is. Értesüléseink szerint a legtöbb helyen más készítményből most csak az ismétlőoltásra jogosultak kaphatnak.

A kép illusztráció. Fotó: Györke József
A kép illusztráció. Fotó: Györke József

Megosztás