Az RKC mindkét csapata győzött a hétvégén

A lányok idehaza tíz, a fiúk idegenben kilenc góllal diadalmaskodtak a kézilabda NB II-ben. Három forduló után a nők a 4., a férfiak a 3. helyen állnak a tabellán.

Hazai pályán fogadta a nagyatádi női kézilabdacsapat a Nagykanizsa együttesét szombat a városi sportcsarnokban.

Elejétől kezdve kezünkben volt a mérkőzés, a lényegi kérdések az első félidőben eldőltek – foglalta össze a találkozót Madarász Péter edző. – A védekezésünk rendben volt, jó kapusteljesítményt nyújtottunk, szép kidolgozott akcióink voltak, és elöl belőttük a helyzeteinket. A második félidőben már inkább csak arra figyeltünk, hogy ne hozzuk vissza a meccsbe az ellenfelünket, tartottuk az előnyünket.

RKC – Nagykanizsa 31-21 (félidő: 17-6). A csapat két döntetlennel és egy győzelemmel a 4. helyen áll a tabellán.

Mecseknádasdra utaztak a férfiak vasárnap, ahol jól kezdtek, de nem tudták leszakítani magunkról a hazai csapatot.

Úgy érzetem, hogy kezünkben van a meccs, de 2-3 gólnál nem tudtunk jobban elmenni – értékelte az összecsapást Madarász Péter. – Az első félidőben a védekezésben kisebb problémáink adódtak, ezt a szünetben átbeszéltünk, a második játérészben pedig erős védekezéssel és jó kapusteljesítménnyel sima győzelmet tudtunk aratni.

Mecseknádasd – RKC 25-34 (félidő: 13-16). Az atádi gárda két győzelemmel és egy döntetlennel jelenleg a 3. helyen áll a bajnokságban.

A csapat megköszönte a közönségnek a szurkolást.

 

Megosztás