Az új magyar bajnok: Petsuk Zoltán!

A legnagyobb kihívást jelentő sportágban 8 óra 24 perccel lett aranyérmes Petsuk Zoltán. 13 országból 630 egyéni induló közül 2018-ban az UTE-Merida versenyzője bizonyult a legkeményebb és legkitartóbb vasembernek.

Az eXtremeMan városában ma új bajnokot avattak: a 35 éves Petsuk Zoltán több második, illetve harmadik helyezés után idén elsőként ért célba. Úgy, hogy defektet is kapott, emiatt 6-7 percet vesztett az idejéből. Már tavaly is megdöntötte a korábbi pályarekordot, de akkor ketten is képesek voltak még nála is jobb időt teljesíteni. A legutóbbi négy alkalommal győztes Flander Márton ezúttal ezüstérmes lett, a dobogó harmadik fokára pedig Szilágyi Péter állhatott fel. A nők között Dr. Szentpéteri Diána szerezte meg az aranyérmet 9 óra 53 perces idővel. Az első váltó az MG Produkt Kaposvári AC 1. csapata lett 8.35-tel.
Hallgassák meg a bajnok első, az Atádhírnek adott nyilatkozatát, és azokat a roppant sportszerű, rokonszenves szavakat, amelyekkel a korábbi bajnok gratulált a győztesnek!

Megosztás