Baleset a Hunyadi utcában

Két autó ütközött a Hunyadi utcában. Elvakította a nap a sofőrt, ezért nem vette észre a zebra előtt álló autót. Komolyabb személyi sérülés nem történt.

Koccanás történt a Hunyadi utcában a zebra előtt nem sokkal 9 óra előtt. Egy piros Citroen típusú jármű állt meg az átkelő előtt, hogy átengedjen egy gyalogost. A mögötte érkező szürke Opel vezetőjét saját elmondása szerint elvakította a nap, ezért nem vette észre időben, hogy az előtte lévő kocsi megállt. Bár fékezni próbált, ám végül hátulról beléütközött. Mint azt az Opel vezetője elmondta, a koccanás előtt már a Citroen féklámpája nem égett, mivel addigra teljesen megállt. A gyalogost nem érintette a baleset.

A zebránál történt az ütközés
A zebránál történt az ütközés

Az ütközés következtében a Citroen sofőrjének és női utasának enyhén megrándult a nyaka. Mivel a hölgynek már volt egy nyaksérülése egy korábbi baleset következtében, ezért elővigyázatosságból kihívták a mentőket.

A helyszínelés idejére a rendőrök félpályás útlezárást alkalmaztak. Fél 10-től már ismét zavartalanul haladt a forgalom.

Megosztás