Baleset Nagyatád és Berzence között: árokba borult az autó!

Olvasónk információi szerint Nagyatád és Berzence között félpályás útzárral járó baleset történt. Hókamalom közelében borult árokba egy autó. A jármű fejtetőn állt meg, miután lesodródott az útról.

A baleset miatt félpályán lezárták a 681-es út érintett szakaszát. További információkkal hamarosan jelentkezünk!

A nap folyamán már több baleset is történt a járásban a szélsőséges útviszonyok miatt. A hófúvások és a fagyos útburkolat miatt figyeljünk fokozottan az utakon! Vezessünk óvatosan!

Egy sérültje is van a Nagyatád melletti balesetnek! A helyszínről egy másik olvasónk fotókat is küldött. Kovács Kornélnak köszönjük a képeket!

A katasztrófavédelem időközben elküldte a tájékoztatást. Eszerint egy ember megsérült, a forgalom félpályán halad.
Tetejével az árokba borult egy gépkocsi a Nagyatád és Berzence közötti 681-es úton, előbbi településhez közelebb. A járműben ketten utaztak, egyikük sérüléseit a mentők ellátják. A nagyatádi hivatásos tűzoltók tartózkodnak a helyszínen, ahol félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.

A helyszínről a kollégáink azt jelentették, hogy az autót már kihúzták az árokból, de a mentő még a helyszínen tartózkodik, vagyis a sérült ellátása még folyamatban van. A környéken több helyen is hóátfúvások teszik veszélyessé a közlekedést, nagyon erős szél fúj, és behordja a földekről a havat. Alatta viszont jegesre fagyott az aszfalt, és rendkívül síkos az úttest. Akármerre is indulnak, nagyon óvatosan tegyék, és feltétlenül lassítsanak le, ha észlelik, hogy havas az úttest!

Megosztás