Baleset Nagyatádon: várják a szemtanúk jelentkezését!

Előállították a tettest a december 21-én délután történt autós baleset ügyében. Az illető a rendőrök elől menekülve okozta a tragédiát. Összesen 7 sérültje van az ámokfutásnak. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy csokonyavisontai lakos ellen.

Rendőrségi információk szerint a a követezők történtek: tegnap délután 16 óra körül a rendőrök egy fehér színű Opel Astra típusú autóra lettek figyelmesek, melynek sofőrjét, egy bizonyos P. Imrét eltiltottak a vezetéstől. A körzeti megbízottak intézkedés alá akarták vonni az illetőt, mire ő nagy sebességgel a város belterületén megpróbált eliszkolni, a többszörös felszólítások és figyelmeztetés dacára. Mindeközben több gyalogost és járművezetőt is közvetlen veszélynek tett ki, ekkor történt a baleset: a Szabdság tér bejáratánál belerohant egy teherautóba. Összesen heten sérültek meg a karambolban, mindüket kórházba szállították a mentősök. A rendőrök a csokonyavisontai lakost bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség most a lakosság segítségét kéri: várják mindazon nagyatádiak jelentkezését, akik szemtanúi voltak a tragikus kimenetlű ámokfutásnak, vagy bármiylen információval tudnak a balesettel kapcsolatban szolgálni. 

A Police.hu felhívása: „Jelentkezni lehet személyesen Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Nagyatád Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

 

Megosztás