Újabb hírek a tegnapi baleset sérültjeiről

A tegnap délután történt, öt ember sérülését okozó közlekedési baleset sérültjeiről kaptunk nem hivatalos információkat. Közben a rendőrség további szemtanúk jelentkezését várja.

Az összeütközés következtében mindkét gépkocsi súlyosan megrongálódott, a személyautó láthatóan gyakorlatilag totálkárosra törött. Olvasóink továbbra is küldik az információkat a balesettel kapcsolatban. Ezúttal a sérültek állapotáról kaptunk híreket. Mint tegnap leírtuk, a KIA kisteherautóban utazó hat ember közül négyen szenvedtek sérülést, ők szerencsére  kisebb sérülésekkel megúszták az ütközést: horzsolások voltak a térdükön, a fejükön. Az Opel sofőrjének eltört a kulcscsontja, és a fején is kisebb sérülések szenvedett.

Újabb olvasónk erősítette meg azt a tegnapi információt, hogy a fehér autó vezetőjének nem volt jogosítványa. Mások arról számoltak be, hogy már az ütközést megelőzően is kis híján több balesetet is okozott a sofőr. A Bárdos iskolánál, a kereszteződésnél már szintén csaknem baleset történt: majdnem elütötte az iskolás gyerekeket, akik át akartak kelni a zebrán. Az Árpád utcán keresztül hajtott, akkor már követték a rendőrök, ott szintén az iskolás gyerekeket és más járókelőket is veszélyeztetett. Onnan hajtott ki a Lábod felé tartó útra, ahol a henészi kereszteződés után belerohant a KIA kisteherautóba.

Többen is megerősítették, hogy egy rendőrautó követte a fehér Opelt, minden valószínűség szerint kiszúrták, ismerték és tudták, hogy nincs jogosítványa, vagyis ellenőrzés alá akarták vonni.

Megosztás