Belerohant Nagyatádon az Opellel az eketárcsákba

Ma délben történt a baleset a Taranyi úton: egy Opel Corsa a kanyarban nekiütközött a szemből jövő traktor eketárcsáinak. A személyautó hölgy vezetőjét a mentők kórházba szállították a helyszínről. Helyszíni fotókkal!

Egyelőre félpályán halad a forgalom a Taranyi úton, jelenleg is tart a rendőrségi helyszínelés. Munkatársaink a helyszínről azt jelentették: a fekete Opel Corsa Tarany felől érkezett, amikor a taranyi szőlődomb bejáratánál lévő, nehezen belátható kanyar után nekiütközött a szemből közlekedő traktor eketárcsáinak. 

– Egy fiatal hölgy vezette a Corsát, őt a mentők éppen most szállítják a kórházba – ezt mondta a helyszínről jelentkezve kollégánk, Herr Dávid. – Azt nem tudjuk, milyen sérüléseket szenvedett, de úgy tűnik, szerencsére nem túl súlyos az állapota. Az autó viszont az ütközés következtében megpördült, az elejét csúnyán felnyársalták a tárcsák. 

A nagyatádi tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, a műszaki mentés jelenleg is folyamatban van. Először teljes, néhány perce pedig már csak félpályás útlezárás volt a helyszínen.

Megosztás