Csaknem harminc vers veszett el vasárnap

Ideális verskereső idő volt vasárnap. A NaF!gyelj már negyedik alkalommal hirdette meg a “Keresd a verset!” játékot a költészet napja alkalmából. A szervezők csaknem harminc verset hagytak el, most kihirdették a játék győzteseit.

Gyerekek és felnőttek, barátok és ismerősök együtt keresték vasárnap a verseket Nagyatádon, ők legfőképp a Széchenyi parkban próbáltak szerencsét, de a belváros több pontján is feltűntek a költemények. Azok, akik a legtöbb verset találták meg, verseskötetet és egy apró, személyes ajándékot is kaptak, de mindenki, aki beküldött egy képet a megtalált verssel, egy aprósággal gazdagodott.

A negyedik alkalommal megrendezett játékon ebben az évben nyolcan vadásztak a költeményekre. A dobogón egy-egy versnyi különbség döntött. A legjobb versvadászok idén Kocsis Péter és barátai; Lea Vranka és Molnár Nóra, valamint Tolnai Endre György voltak.

– Ezúton köszönjük a többi versvadász lelkesedését is, akik szintén időt és kilométereket nem sajnálva, csupán néhány verssel gyűjtöttek kevesebbet! – írják a szervezők.

Megosztás