Csúszómászók és varázslat a Bárdos iskolában

A gyermeknap egész héten kitartott: a Bárdos iskolában színes programsorozattal kedveskedtek a nebulóknak. Zene, varázslat, tűzoltókocsik és csúszómászók – nem unatkoztak a gyerekek.

A város utolsó gyermeknapi programjaként a Bárdos iskolában péntelen egész napos programsorozattal készültek a diákok számára. Reggel nyolc órától különböző művészbemutatókkal indult a nap, melyet a már korábbi cikkünkben említett flashmob követett. Ezután két órás vetélkedőn vettek részt az osztályok.

Jól érezték magukat a gyerekek
Jól érezték magukat a gyerekek

Az udvaron tűzoltóautók és rendőrautók parkoltak le, ezekbe a nebulók beülhettek. A tisztek a különböző tűzoltási és rendfentartói eszközöket is bemutatták nekik. A kimelegedett diákok 11 órakor ajándék jégkrém elmajszolásával hűthették le magukat. Délután Szentgyörgyi Edina bűvészmutatványaitól ámulhatott a közönség. És persze különösen nagy érdeklődésre tett szert a kiállított csúszómászók terme: itt madárpókok, varánuszok, és kígyók borzolták a kedélyeket. A gyerekek előszeretettel vették kezükbe a fiatal pitont, melynek gazdája sok érdekes információval látta el őket. 

Botit is bevonták a bűvészshowba
Botit is bevonták a bűvészshowba

Fotó: Röhrig Dániel

Megosztás