Döntetlennel zárult a szerdai meccs

Alig telt el három nap a legutóbbi összecsapás óta, máris újabb ellenfelet fogadott hazai pályán az NFC. A ménfőcsanakiak erős támadást mutattak be, az atádiak csak nehezen tudták rendezni a soraikat.

Hazai pályán fogadta az NFC a SZA-BI Qualit Ménfőcsanak csapatát tegnap délután. Az ellenfél már az előző bajnokságban is jól teljesített, akkor a negyedik végzett.

Bár az első 45 percben nem szerzett gólt egyik csapat sem, de a hazai szurkolóknak így is volt mit izgulniuk.

Az ellenfél már az elején rúgott egy kapufát, és utána is akadt több veszélyes támadás – magyarázta az új vezetőedző, Papp Zoltán. – Nem igen kaptuk el a fonalat, a Ménfőcsanak mezőnyfölénybe is került. Nem kezdtük jól a mérkőzést. Szerencsére a kapusunk több alkalommal is jól védett, de nem igazán tudtunk dominálni.

Erős volt az ellenfél támadása
Erős volt az ellenfél támadása
Az első félidőben nehezen rúgtak labdába a hazaiak
Az első félidőben nehezen rúgtak labdába a hazaiak

A második 45 percben az ellenfél kitartóan folytatta a támadást, míg végül az 54. percben gólt is szerzett.

Félidőben próbáltuk kicsit rendezni a sorunkat, de továbbra sem tudtuk úgy játszani, mint szerettük volna. Bár megszerezték a vezetést, de hála istennek gyorsan kiegyenlítettünk: Vodicska Bence Zoltán szerzett egy gólt a csapatnak. Ezt követően a meccs elég kiegyenlítetten alakult. Igaz a ménfőcsanakiak kiharcoltak egy 11-est, ami egy védekezési hibánkból adódott – összegezte Papp Zoltán a mérkőzést.

A meccs tehát döntetlennel zárult, így mindkét csapat 1-1 ponttal lett gazdagabb a tabellán.

Nem vagyunk elégedetlenek, örülünk a pontnak. A pápai összecsapásra készülünk már fejben, az sem lesz egy könnyű meccs. Ebben a bajnokságban egyik sem lesz az – tette hozzá a vezetőedző.

Fotók: Röhrig Dániel

Megosztás