Egy kiégett és egy árokba borult autó, meg egy frontális karambol

Teljesen kiégett egy gépkocsi utas- és motortere Beleg mellett. Egy másik árokba csapódott és a tetejére borult a 6-os úton. Két személyautó pedig frontálisan ütközött Barcs külterületén – közölte a katasztrófavédelem.

Vasárnap hajnalban teljes terjedelmében égett egy jármű motortere és a vezetőfülkéje Beleg térségében. A riasztott nagyatádi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már csak a jármű gumiabroncsai égtek. Az egység eloltotta a lángokat, és a még izzó részeket visszahűtötte.

Árokba hajtott és tetejére borult egy autó vasárnap este a 6-os úton, Barcs és Darány között. A balesethez a barcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A beszorult sofőrt feszítő-vágóval kiszabadították, majd kiemelték a roncsból és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

Frontálisan összeütközött két személyautó péntek este a 6-os úton, Barcs külterületén. Műszaki mentés céljából a barcsi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek áramtalanították a járműveket és közreműködtek a műszaki mentésben.

Megosztás