Egy újabb boldog perc Botinak!

Újabb élménnyel lett gazdagabb Boti: airsoftos harci játékot szerveztek a számára, közel 50 résztvevővel. A 63. Bázis mai bevételét a tuajdonos felajánlotta a családnak.

Korábban már beszámoltunk az Atádhíren arról a kezdeményezésről, amelynek célja, hogy a 12 éves Duchenne féle izomsorvadásban szenvedő Botinak minél több kalandos és izgalmas élménye legyen. A mai napon a 63. Bázison szerveztek egy rendkívül akciódús airsoft harcijátékot kifejezetten az ő számára. Komplett katonai manővereket, embermentést, tűzharcot játszottak el a résztvevők, összesen 50 fővel. A program szervezője, Nagy Márta maga is lelkes airsoft játékos.

Harci öltözékben
Harci öltözékben

Korábban is szerveztem jótékonysági akciókat, és gondoltam, Boti biztosan örülne ennek. Amikor meghirdettem a programot, rögtön vagy negyvenen jelentkeztek. Összességében sikerült egy remek napot szerveznünk neki – mondta Márta.

Boti és Nagy Márti
Boti és Nagy Márti

Boti a bázis páncélkocsijával is utazhatott. Vlasics Zoltán, a 63. Bázis tulajdonosa, a játékosoktól nem kért belépőt, hanem arra kérte őket, hogy amit erre a célra fizettek volna, azt Boti családjának ajándékozzák. Így a fantasztikus élményen kívül összesen 100 ezer forinttal lettek gazdagabbak. Ő maga további egy kocsi tűzifát ajánlott fel nekik.

Ha ön is szeretne felajánlani egy felejthetetlen élményt Botinak, itt tud üzenni a családnak!

Megosztás