Halálos motorbaleset a 66-oson

Ma délután két óra körül történt a tragédia. Halálos közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás van érvényben Szentbalázs külterületén – közölte e rendőrség. Frissítés: helyszíni fotók!

Frissítés:

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2019. március 17-én 14 óra körül a 66-os számú főútvonal 47. kilométerszelvényében motorkerékpáros ütközött személyautóval. A baleset következtében a 42 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt 15 óra 37 percig lezárták, a forgalom jelenleg rendőri irányítás mellett félpályás  halad. A forgalom jelenleg újra zavartalan.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. március 17-én 14 óra körül a 66-os számú főútvonal 47. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – motorkerépkpáros ütközött gépkocsival. A baleset következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt lezárták, majd 16 óra 45 percig félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben. A forgalom jelenleg újra zavartalan.

Megosztás