Ekkor érkeznek 2021-ben Nagyatádra a kéményseprők

Nem boldog új évet kívánni, hanem a kötelező tűzmegelőző munkájukat elvégezni. Nem mennek mindenhova maguktól: pl. a családi házakhoz csak a tulajdonos hívására vizsgálják meg az égéstermék elvezetőit.

Elkészítette és kiadta jövő évi sormunkatervét a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete. A tizenhét megyét átfogó ellátási területen megyei bontásban, településenként látható, hol, melyik hónapban végzik kötelező tűzmegelőző munkájukat a kéményseprők. A pontos időpontról tizenöt nappal a munkát megelőzően minden társasházi lakóközösség külön értesítőt kap.
Fontos azonban tudni, hogy a kéményseprők nem érkeznek automatikusan minden házhoz. A családi házas kistelepüléseken és a városi egylakásos ingatlanokban élőket a tulajdonos hívása nyomán keresik fel. Nekik tehát időpontot kell egyeztetniük ahhoz, hogy a törvényben előírt gyakoriság szerint, ingyenesen felülvizsgálják náluk az ingatlan égéstermék elvezetőit. 

Időpontot itt lehet foglalni, a kéményseprők településekre lebontott jövő évi sormunkatervét pedig itt tekinthetik meg. Ez utóbbiból kitűnik: Nagyatádon a társasházak május 3.-24. között kerülnek majd sorra.

Megosztás