Elfogták a kisbajomi férfit

Kábítószer birtoklása miatt elfogatóparancsot adott ki ellene korábban a Kaposvári Törvényszék. A 41 éves férfit elfogták a járőrök, majd a börtönbe vitték. Másik két körözött is rendőrkézre került tegnap.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterület Támogató Osztályának járőrei tegnap kora délután ellenőriztek egy kisbajomi lakos. Megállapították, hogy a 41 éves férfival szemben a Kaposvári Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja kábítószer birtoklása miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahonnan a Somogy Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézetbe vitték.

A siófoki körzeti megbízottak 2020. január 31-re virradó éjjel egy Ságvár és Som között közlekedő személyautót ellenőriztek. Megállapították, hogy a jármű egyik utasa ellen a Siófoki Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözést bocsátott ki. A rendőrök a 23 éves értényi férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

A balatonkeresztúri körzeti megbízottak pedig egy helyi lakost ellenőriztekSomogyszentpálon. Megállapították, hogy a 39 éves férfi körözését a Kaposvári Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja zaklatás miatt rendelte el. Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahonnan a Somogy Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézetbe vitték.

Megosztás